Izvor: kurir.rs
11.12.2020 u 12:00
0

DOGODILA SE HAVARIJA: Pukao radijator pa poplavio ambulante Doma zdravlja u Kraljevu

 U zajedničkom objektu Doma zdravlja „Kraljevo“ i Opšte bolnice „Studenica“, na trećem spratu zgrade „Poliklinike“ u Kraljevu, u noći između četvrtka i petka, dogodila se havarija na sistemu centralnog grejanja, kada je pukao jedan od radijatora, a voda poplavila nekoliko ambulanti.

– Najgore su prošle Služba za zdravstvenu zaštitu žena, Služba za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva i Hitna služba Doma zdravlja, kao i Očna i Ortopedska ambulanta Opšte bolnice. Pričinjena je velika materijalna šteta na medicinskoj opremi i kompjuterskom sistemu, a oštećeni su i plafoni i podovi, kaže dr Mirjana Krčevinac, direktorka Doma zdravlja „Kraljevo“.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI…

STIŽE JOŠ JEDNA RUSKA VAKCINA protiv svih vrsta KOVID virusa!

TAJM proglasio LIČNOST GODINE: Evo ko je poneo slavnu titulu!

NOBEL U DOBA KORONE: Laureati primili nagrade u svojim domovima

Prema njenim rečima, svi pacijenti upućuju se u Službu hitne medicinske pomoći, a rad ambulanti u koje ne dolaze hitni slučajevi trenutno je prekinut.

Havarija koja se dogodila u zgradi „Poliklinike“, inače, nije ugrozila rad kovid ambulante i Kovid bolnice u Kraljevu, jer su one smeštene u drugom objektu Opšte bolnice „Studenica“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter