Izvor: Tanjug
10.10.2020 u 22:19
0

DRŽAVA KAŽNJAVA! Zatvorena dva objetka u Beogradu zbog nepoštovanja mera PROTIV KORONE!

Sanitarna inspekcija je u toku noći kontrolisala 12 objekata u Beogradu, a dva su zatvorena zbog nepoštovanja epidemioloških mera, rekao je večeras doktor Goran Stamenković, pomoćnik ministra zdravlja za inspekcijske poslove, najavljujući dosledno sprovođenje pojačanog nadzora.

OVO MORATE ZNATI

Zbog ZATVARANJA Terazijskog tunela MENJAJU SE TRASE gradskih linija! OVO je NOVI REŽIM GSP-a!

LOŠE VESTI ZA VOZAČE: Sledeće godine na snagu stupa PROPIS zbog kog mnogi NEĆE MOĆI DA REGISTRUJU KOLA

NESREĆA na GRADILIŠTU U ZEMUNU: Radnik hitno prevezen u bolnicu!

Stamenković je rekao da je tih 12 nadzora samo deo od 168 nadzora u Beogradu u toku nedelju dana.

– Čak 30 prekršajnih prijava je podneto za objekte saobraćaja, gde su kažnjavani ne samo vozači nego i građani, ali i ugostiteljski objekti. Veliki broj korisnika je u tim objektima, što pogoduje širenju ove opake zarazne bolesti – kazao je Stamenković.

Za sada je, dodaje, preko 320 prijava podneto preko Vajbera.

Uglavnom se, navodi, odnose na nepoštovanje mera u ugostiteljskim objektima, na distancu, na nenošenje maske, ponegde i na dezinfekciona sredstva koja se ne koriste na pravi način.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

Meteorolozi najavili PRVI JESENJI SNEG: Nakon SUNČANOG vikenda, iduće nedelje očekuje nas TEMEPERATURNI ŠOK!

Preminuo ČUVENI KNJIŽEVNIK Miloje Popović Kavaja

Ministar spoljnih poslova Azerbejdžana OTKRIO do KADA će TRAJATI PRIMIRJE!

– Ministarstvo zdravlja će sprovesti nultu toleranciju prema svim prekršiocima i rigorozno kažnjavati one koji ne poštuju mere. Nalazimo se u kritičnoj situaciji – naveo je Stamenković.

Najviše su, kaže, prekršajne prijave podnete prema pravnim licima i preduzetnicima.

– Noćašnje zatvaranje dva objekta pored Ušća u Beogradu samo je početak najrigoroznijih mera sanitarne inspekcije. Narednih dana biće i fizičko pečaćenje objekata. Moramo da radimo ono što zakon traži od nas, u saradnji sa drugim inspekcijskim službama u Srbiji – zaključio je Stamenković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter