Izvor: Happy BSC
23.02.2021 u 09:40
0

EKSKLUZIVNO! IVICA DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJIO“: Moramo da se borimo za istinu o ubijenim SRBIMA u Jasenovcu!

Gost najgledanijeg jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“ bio je predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić.

On je gostujući kod Katarine Korše i Milomira Marića pričao o filmu „Drara iz Jasenovca“ i komentarima koje je film izazvao nakom emitovanja. Pričao je i o tome kakve su emocije bile posle gledanja filma.

PROČITAJTE JOŠ:

SEDNICA PREDSEDNIŠTA SNS ZAKAZANA ZA DANAS: Vučić sa vrhom stranke o VAŽNIM temama!

Petković: Kurti zloupotrebljava decu u političke svrhe

HAPŠENJE U BEOGRADU:Pretio policajcu pištoljem

KOLAPS U CENTRU BEOGRADA: Ogromna rupa na sred ulice!

– Dobro je što je ovaj film snimnjen. Ta inicijativa je krenula od izložbe o Jasenovcu koju je organizovalo Ministarstvo spoljnih poslova kada sam ja bio milistar – rekao je Dačić.

Velika polemika se podigla poslednih dana u domaćim, ali i regionalnim medijima o filmu „Dara iz Jasenovca“, a Dačić je na to imao da kaže:

– Treba da se nastavi borba za istinu o tome šta se dešavalo u Jasenovcu. To nije mala stvar i nije mali broj žrtava. Može da se ljuti kog god hoće, ali film je dočarao pravu istinu stradanja iz Jasenovca.

Evo šta je Ivića Dačić još govorio.

– Evo, drama u porodici Dačić, nismo mogli da počnemo emisiju dok nisi našao psa. 

Milomir Marić i Ivica Dačić su započeli zamimnjivu priču! 

– To je nemački ovčar. Je l’ tako? – uptao je Marić.

– Nije nemački ovčar. Nemaš pojma. Moja deca su veoma inventivna i onda tako… Sinu je neko poklonio štene srednjeazijskog ovčara i sinoć su ga doneli. Oni su jutros ostali da spavaju, a ja sam ga čuvao i vidim nema ga nigde, a žurio sam kod tebe u emisiju. Našli su ga posle iza televizora – ispričao je Dačić.

Marić je potom izneo jednu opasku.

– Zamisli šta bi ljudi rekli: Ovaj ne može da sačuva ni psa, a kako će državu da čuva?“. Srećom, pas je nađen – rekao je Marić.

– To su psi uglavnom iz Turkmenistana. Porastu do 50 ili 60 kila, a kad malo poraste dovešću ga kod Marića i reći mu da ga je omalovažavao – ispičao je Dačić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter