Izvor: Alo.rs
10.08.2020 u 10:29
0

EPIDEMIOLOG TIODOROVIĆ PORUČIO: Deca moraju da pođu u školu

Epidemiolog dr Branislav Tiodorović je istakao da roditelji treba da donesu važnu odluku o polasku svoje dece u školu.

Tiodorović je apelovao na roditelje da mudro donesu odluku o mališanima koji će ići u školu, ili učiti online, i objasnio zbog čega je to važno.

– Deca moraju da pođu u školu, odnos nas i dece mora biti takav da živimo sa koronom i shvatimo da je oko nas, ali možda i u nama. Posebno prvaci i drugi razred, trebalo bi da budu u školi. Nema socijalno-psihološkog razvoja deteta ako uči online. To je veoma važna odluka, koju ćemo doneti zajedno sa roditeljima. Škola će kontrolisati u kakvom su deca stanju, i da njihov smeštaj bude takav da mogu da drže distancu – rekao je on

SVE O SPORTU

BOGDAN UZALUD RAZIGRAVAO SAIGRAČE: Hjuston demonstrirao silu protiv Kingsa

NOLETOV BRAT OD DRUGE MAJKE: Sada je i Bogdanovića uzeo pod svoje! Pojavila se prepiska (FOTO)

PORAZ NA DOMAĆEM TERENU: Alesandro Nesta kao trener ni blizu onog majstorstva sa terena

DRUGO KOLO KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda može u Sarajevo, ali i Tiranu

– Pozivam roditelje da donesu važnu odluku sa stanovišta zdravlja deteta, za njegov razvoj, duhovno i društveno zdravlje važno je da bude među decom, da se razvija kao ličnost i mladi organizam koji će sutra biti deo našeg društva. Niko ne primorava roditelje, pitanje je samo kako ćemo kao društvo shvatiti da je koronavirus tu, a naša deca moraju da se razviju – rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter