Izvor:
10.08.2017 u 01:21
0

FBI zaplenio dokumente Trampovog šefa predizborne kampanje!

Agenti Federalnog istražnog biroa (FBI) zaplenili su dokumente i druge materijale prilikom prošlomesečnog pretresa kuće Pola Manaforta, bivšeg šefa predizbornog tima Donalda Trampa, izjavio je danas njegov portparol.

"Agenti FBI-a izvršili su pretres u jednoj od rezidencija gospodina Manaforta. Manafort je sarađivao sa policijom i tokom drugih istraga, i to je učinio i ovom prilikom", izjavio je za Si-En-En njegov portparol DŽejson Maloni.

Racija je, bez prethodne najave, sprovedena 26. jula u Manafortovoj kući u Aleksandriji, predgrađu Vašingtona, samo dan nakon što se Manafort sastao sa članovima Obaveštajnog komiteta američkog Senata, preneo je "Vašington post", pozivajući se na neimenovane izvore upoznate sa istragom o ruskom mešanju u prošlogodišnje predsedničke izbore u SAD.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter