Izvor:
26.08.2019 u 07:19
0

HITNO, TRAŽI SE DEVOJKA: Poslednji put viđena kod Vukovog spomenika! (FOTO)

Nestali Srbija moli one koji je vide da je zadrže i odvedu u najbližu policijsku stanicu.

Jovana Đedović je nestala 23. avgusta kod Vukovog spomenika u Beogradu

Na sajtu organizacije navodi se da se radi o psihički nestabilnoj osobi koja je više puta ležala u bolnici dr Laza Lazarević

Dodaje se kako bi mogla da naudi sebi, i da je agresivna

– Jovana Đedović je nestala 23. avgusta kod Vukovog spomenika u Beogradu. Visoka je 155cm, teška 45 kilograma, ima smeđu boju kose i očiju. Molimo sve koji imaju informaciju o Jovani da se obrate policiji ili nama – stoji u Tvitu organizacije Nestali Srbija.

Na sajtu organizacije navodi se da se radi o psihički nestabilnoj osobi koja je više puta ležala u bolnici dr Laza Lazarević, te se dodaje kako bi mogla da naudi sebi, i da je agresivna.

Nestali Srbija moli one koji je vide da je zadrže i odvedu u najbližu policijsku stanicu.

Izvor: Alo.rs
Foto: printscreen/alo.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter