Izvor: Tanjug
03.01.2024 u 19:21
0

HITNO UPOZORENJE RHMZ NA NEVREME: Pljuskovi širom Srbije, svi se pitaju kad će SNEG

Kiša će se pratvoriti u sneg u nižim predelima zemlje.

LEDENA OLUJA HRLI NA EVROPU: Mećava se pomešala sa kišom, spasioci se bore sa nedaćama

Uveče prestanak kiše, a u noćnim satima će uslediti i delimično razvedravanje.

Pred jutro se do severa Vojvodine očekuje novo prolazno naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima, koje će se sutra (04.01.) tokom dana brzo premeštati preko ostalih krajeva uz istovremeno razvedravanje sa severozapada Srbije, stoji u najavi RHMZ od 16 časova.

Toplo do Božića, onda sledi ledara

U petak (05.01.) po kotlinama i dolinama reka ujutro magla, uglavnom na zapadu i jugu Srbije. U toku dana suvo i relativno toplo uz umereno naoblačenje. Krajem dana na planinama i u košavskom području južni vetar u pojačanju.

U subotu (06.01.) umereno oblačno i dalje toplo i vetrovito, tek ponegde s kratkotrajnom kišom.

U nedelju (07.01.) oblačno s kišom uz zahlađenje. Posle podne na planinama sneg. Uveče će kiša preći u sneg i u nižim predelima, najpre na severu i zapadu Srbije, a u toku noći i u ostalim krajevima. Počeće da duva umeren i jak severozapadni vetar.

U ponedeljak (08.01.) oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom, u većini krajeva uz stvaranje snežnog pokrivača. U utorak (09.01.) tokom dana prestanak padavina, u Vojvodini posle podne razvedravanje. Od srede (10.01.) suvo uz umerene i jake jutarnje mrazeve, a tokom dana će biti pretežno sunčano, ali hladno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter