Izvor: Tanjug
04.07.2020 u 08:52
0

KiM: HAŠKI SUD pozvao na saslušanje Fatmira Ajetija iz OVK

 Zamenik predsedavajućeg organizacije ratnih veterana tzv. OVK, Nasim Haradinaj, rekao je sinoć da je Specijalni sud u Hagu pozvao na saslušanje i bivšeg pripadnika OVK Fatmira Ajetija.

– Upravo sam obavešten da je Specijalni sud pozvao Fatmira Ajetija iz Prištine-  saopštio je Haradinaj u objavi na Fejsbuku.

OVO MORATE ZNATI

MILIONI LJUDI U KARANTINU: Raste broj obolelih od KORONAVIRUSA!

OD DANAS ŠPANIJA OTVARA GRANICE ZA SRBE Evo koji su uslovi!

VELIKA BRITANIJA otvara granice za SRBE: Putovanje bez KARANTINA!

MASKE NE SKIDAMO DO SLEDEĆEG PROLEĆA! Kon otkriva kada će PASTI BROJ zaraženih i da li ima SUKOBA U KRIZNOM ŠTABU

Ranije danas je saopšteno da je Specijalni sud pozvao na razgovor Afrima Bitićija, još jednog bivšeg pripadnika OVK.

Organizacija ratnih veterana OVK najavila je ranije da će organizovati protest sa kojeg će uputiti zahtev za raspuštanje Specijalnog suda za zločine OVK sa sedištem u Hagu.

KORONAVIRUS U SRBIJI

Za 24 sata preminule tri osobe u KC Niš i jedna u Vranju

U Novom Pazaru 5 preminulih od korone u poslednja 24 časa

VLADA SRBIJE USVOJILA 4 NOVE MERE Ako ne nosite masku, ovo je iznos KAZNE!

NOVA ČETIRI SIMPTOMA KORONA VIRUSA: Pojavljuju se pre temperature i kašlja!

Organizacije proistekle iz OVK i Udruženje bivših politickih zatvorenika Kosova najavile su da će 9. jula u Prištini i širom Kosova održati protest sa motom: „U odbranu oslobodilačkog rata“. 

Pre nekoliko dana, Specijalni sud objavio je optužnicu protiv predsednika privremenih prištinskih institucija Hašima Tačija i predsednika Demokratske partije Kosova Kadrija Veseljija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter