Izvor: Telegraf
27.03.2024 u 16:58
0

KOMŠIJA DANKINE MAJKE OTKRIVA: Ta porodica je već preživela VELIKU TRAGEDIJU

Meštani Brestovca, sela iz kog potiče devojčicina majka Ivana, u šoku su zbog celokupne situacije. U pomenutom selu žive Ivanini otac, brat i deda.

Kako navode komšija Milan Atanasković, oni su dobri, mirni i fini ljudi, sa kojima niko nije nikada imao problem. Ipak, svi su u šoku jer je nestalo tako malo dete.

Ljudi su fini imali su tragediju u porodici. Umrla je baba, njena majka vrlo rano, mlada. Kako da me ne začudi, to je stvarno strašno da nestane dete, ali ja tu ništa ne mogu da pomognem“, rekao je.

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora i dalje traje. Na terenu su policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani. U potrazi za devojčicom koristi se i helikopter i dronovi sa termovizijskim kamerama.

Devojčica Danka Ilić, koja je nestala juče u 13.45 u borskom naselju Banjsko polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka imala je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter