Izvor: Tanjug
29.05.2020 u 17:51
0

Kragujevac: Vrtići od 1. juna otvoreni za svu decu

U Kragujevcu će od ponedeljka, 1. juna, sve predškolske ustanove, kako javne, tako i privatne biti otvorene za svu decu, objavljeno je na sajtu grada.

Kako se navodi, odluka je doneta u skladu s preporukom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja zbog očekivanog rasta broja zahteva za povratak upisane dece u vrtiće.

OVO MORATE ZNATI

GDE MOŽEMO PUTOVATI U REGIONU Sve što ste hteli da znate o prelasku granica!

OČI U OČI! MAJKA OTETE DEVOJČICE VIDELA MALČANSKOG BERBERINA: Tresu mi se i ruke i noge

OTKRIVAMO: EXIT od 13. do 16. avgusta, poznati datumi i za druge manifestacije u Srbiji!

NOVI PODACI O POMOĆI OD 100 EVRA! OVO sada MORATE znati!

Ako u predškolskim ustanovama postoje prostorne, kadrovske i materijalne mogućnosti za izlaženje u susret potrebama većeg broja porodica za povratak i bezbedan boravak dece u vrtićima, predškolske ustanove mogu da primaju i decu čiji roditelji nisu u mogućnosti da obezbede potvrdu od poslodavca.

OBAVEZNO PROČITAJTE

AMERI U PANICI: Rusi grade novu vojnu bazu u Siriji! Putinova vojska će marincima biti trn u oku! (VIDEO)

KON I KISIĆEVA ODBRUSILI NESTOROVIĆU: Znali smo TAČNO ŠTA RADIMO!

ON JE PONOS SRBIJE Novaku Đokoviću uručena velika povelja (GALERIJA)

EKSKLUZIVNO! JEZIVE SLIKE ZVICERA IZ BOLNICE Supruga pištoljem oterala napadače (GALERIJA)

Potrebno je da roditelji poštuju sve bitne preporuke i protokole koji se sprovode u ustanovi u cilju bezbednosti i zaštite zdravlja i bezbednosti dece, roditelja i zaposlenih, kaže se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter