Izvor:
15.07.2017 u 19:36
0

KRVNIČKI PREMLATIO ŽENU: Američki policajac brutalno pendrečio prosjakinju, ljudi molili da je ne ubije! (VIDEO)

Policija u američkoj saveznoj državi Džordžiji pokrenula je istragu protiv jednog od svojih službenika, koji je u junu snimljen kako krvnički prebija beskućnicu na benzinskoj pumpi.

Uznemirujući snimak prikazuje policajca kako brutalno pendrekom udara Kejt Mekrari po telu i viče da će je upucati ako ne prestane da se opire.

Čuje se kako bespomoćna žrtva vrišti na podu dok po njoj pljušte udarci, a svedoci mole policajca da je ne ubije. Mekrari je prosila ispred benzinske pumpe zbog čega je osoblje pozvalo policiju, ali niko nije očekivao ovako brutalan ishod.

Na kraju snimka policajac joj stavlja lisice na ruke i odvodi nesrećnu ženu, koja plačući ponavlja: "Šta sam uradila?".

"Sada kada imamo ovaj novi dokaz, ponovo smo otvorili slučaj i utvrdićemo da li se incident dogodio u skladu sa zakonom", rekao je portparol policije.

Policajac koji je premlatio prosjakinju rekao je da se ona je pokušala da ga odgurne i izađe iz radnje na benzinskoj pumpi i zgrabila ga za značku.

Nesrećna žena je iz zatvora prebačena u bolnicu zbog teških povreda glave i posekotina na rukama i nogama.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter