Izvor:
14.04.2017 u 19:53
0

MAFIJAŠKI BOS UHAPŠEN DOK JE ROŠTILJAO SA ŽENOM NA TERASI!

Italijanska policija uhapsila je odbeglog mafijaškog bosa dok je spremao roštilj sa suprugom na terasi stana u Toskani, saopštila je danas policija.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Zivot-i-stil/rostilj.jpg?m=1464400547

Sicilijanac Konćeti Binakorsi (56), koji je osuđen na doživornu robiju zbog nezakonitog odstranjivanja organa i trgovinu drogom, pobegao je iz zatvora u Napulju prošle godine, za vreme trodnevnog otpusta, prenosi AFP.

Međutim, ponovo je uhapsen u četvrtak, nakon što je policija pratila njegovu suprugu koja mu je pomagala u pripremi roštilja na balkonu stana u gradiću nedaleko od Pistoje u Toskani.

Kako se navodi, Binakorsi je "vojni šef" sicilijanskog klana poznatog kao "Stida", koja konkuriše nekada moćnoj Koza Nostri.

Prvi put Binakorsi je uhapšen 1991. godine, na dan svoh venčanja, kada je policija opkolila crkvu u Kataniji i kada je mlada stigla, ali je on uspeo da ubedi policajce da ga pouste da kaže "da" pre nego što su mu stavili lisice na ruke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter