Izvor:
20.11.2016 u 01:10
0

Marej preživeo: Škotlanđanin bio na ivici poraza, ali Raonić nije imao snage da vrati presto Đokoviću!

Prvi teniser sveta Endi Marej plasirao se u finale Završnog turnira u Londonu, pošto je večeras u dramatičnom meču posle preokreta eliminisao Kanađanina Miloša Raonića 5:7, 7:6 (7:5), 7:6 (11:9).

Raonić je imao vođstvo u setovima i brejk viška u drugom, ali se uporni Marej vratio fantastičnom igrom i slavio u duelu koji je trajao čak tri sata i 38 minuta, što je rekord na ovom mastersu.

Neverovatan finiš odigrali su dva tenisera, prvo su obojica napravili po dva brejka u finišu trećeg seta, a onda za infarkt odigrali u taj-brejku.

Marej je vodio 5:3, pa imao tri meč lopte, potom spasao jednu, ali se izdigao i obezbedio prvi plasman u karijeri na Završnim turnirima.

U drugom polufinalu večeras od 21 sat igraju Novak Ðoković i Japanac Keiji Nišikori, a u slučaju plasmana u finale Srbin i Marej bi se, pored titule u Londonu, borili i za prvo mesto na listi za završetak godine.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter