Izvor: Blic.rs
28.05.2020 u 09:11
0

MEDITERANSKO OSTRVO PLAĆA ODMOR ONIMA KOJI SE ZARAZE VIRUSOM: U cilju privlačenja turista

Kiparska vlada se obavezala da će pokriti troškove odmora svima koji budu pozitivni na novi korona virus nakon što su proveli odmor na ostrvu.

Prema vladi, biće plaćen smeštaj, lekovi i hrana za pacijente i njihovu rodbinu. Turisti će „morati da pokriju troškove prevoza do aerodroma i avionske karte“

To je deo paketa mera usmerenih na ponovno privlačenje turista na ovo mediteransko ostrvo, koje se dobro nosilo s virusom. Kipar je potvrdio 939 infekcija korona virusom, a umrlo je 17 osoba.

OVO MORATE ZNATI

BORIM SE PROTIV GRUPE VEOMA ZLIH LJUDI! SVI STE NJIHOVE ŽRTVE i oni su OPASNOST ZA SVET!

ATENTAT NA MENE JE NARUČEN IZ CRNE GORE! Mi se borimo za prava SVIH GRAĐANA I TO NEKIMA SMETA! (VIDEO)

EKSKLUZIVNO U SREDU OD 22 ČASA! NIKADA ISPRIČANA ŽIVOTNA PRIČA IVICE DAČIĆA U „GLAMUR SPECIJALU“! (VIDEO)

Vlasti takođe planiraju da naruče bolnicu sa stotinama kreveta, posebno za turiste koji na testovima budu pozitivni, kao i više tzv. karantinskih hotela za njihove porodice, javljaju 

Kipar planira da otvori aerodrome 9. juna za zemlje sa sličnom epidemiološkom slikom, uključujući Nemačku, Grčku, Izrael i Maltu. Vlasti će ažurirati popis sedmično.

Prema Perdiosu, Britanci i Rusi, koji zajedno čine više od polovine svih turista na Kipru, verovatno će na na ostrvo moći da lete u julu.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter