Izvor: bsc happy portal
05.05.2023 u 12:35
0

MINISTAR DAČIĆ SE UPISAO U KNJIGU ŽALOSTI: „Da nam se tragedija iz škole „Vladislav Ribnikar“ nikad više ne dogodi“

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić upisao se u knjigu žalosti koja je otvorena u Ministarstvu spoljnih poslova povodom tragedije u OŠ „Vladislav Ribnikar“.

PODIŽE SE NIVO OBAVEŠTAJNE I KONTRAOBAVEŠTAJNE ZAŠTITE: Poruka predsednika Vučića

-Srbiju je pogodila tragedija kakvu ne pamtimo. Izgubili smo mlade živote u školi, u sigurnoj luci gde svako dete treba da dolazi nasmejano, a ne uplašeno. Dok tugujemo za preminulima, zajedno sa njihovim porodicama i molimo se za brzi oporavak povređenih, obavezujemo se da uradimo sve da našoj deci obezbedimo bezbrižno detinjstvo i školovanje. Neka nas u tome ujedini obaveza prema izgubljenim mladim životima, da nam se tragedija iz škole „Vladislav Ribnikar“ nikada više ne dogodi -upisao je šef srpske diplomatije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter