Izvor:
12.07.2017 u 00:08
0

Mladiću koji je pao sa žičare hitno je potrebna krv: Evo kako možete da mu pomognete!

Mladiću Igoru Joksimoviću (22) koji je pao sa žičare na Adi Ciganliji hitno je potrebna krv. Svi koji imaju B ili B+ krvnu grupu mogu da dođu u Zavod za transfuziju krvi u Ulici Svetog Save 39 i da kažu da daju krv baš za ovog mladića.

Posetimo, Joksimović, koji je radio kao instruktor, pao je prekjuče oko 19.30 sati sa montažnog dela žičare, sa visine od oko 20 metara, na obalu sa novobeogradske strane.

U pitanju je žičara zip line koja predstavlja adrenalinski užitak i prenosi putnike sa jedne strane obale na drugu.

Tom prilikom zadobio je teške telesne povrede. Lekari su odmah počeli da se bore za njegov život i Igor je hitno je prebačen na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter