Izvor: BSC Happy
21.12.2023 u 16:13
0

NAGRADA UNS-A OTIŠLA U RUKE NOVINARKE HAPPY TV: Marija Janković najmlađa je dobitnica UNS nagrade za novinarsko stvaralaštvo „Laza Kostić“

Novinarka Hepi televizije Marija Janković ovogodišnja je dobitnica nagrade za novinarsko stvaralaštvo "Laza Kostić.

Godišnja nagrada „LAZA KOSTIĆ“ ustanovljena je 2001. godine i dodeljuje se za novinarsko stvaralaštvo prema oblicima novinarskog izražavanja:

  1. vest i izveštaj
  2. komentar
  3. reportaža
  4. fotografija i televizijski snimak
  5. karikatura

Nagrada „Laza Kostić“ ove godine dodeljena je u tri kategorije, za vest, reportažu i fotografiju.

Dobitnica nagrade za novinarsko stvaralaštvo „Laza Kostić“ u kategoriji „Vest i izveštaj“ je dopisnica televizije „Hepi“ iz Niša Marija Janković, za vest „Ispovest Palestinca iz Niša“.

BSC Happy

– Autorka ovog televizijskog priloga je pokazala kako se o aktuelnim događajima u Gazi može izveštavati i iz Niša. Ona je uspela da pronađe sugrađanina koji je Palestinac i dugi niz godina živi u Nišu i preko njegove priče predstavi nam užase jednog rata i sve teškoće koje on donosi običnim ljudima, naveo je žiri.

Inače, novinarka Hepi televizije Marija Jankovića najmlađa je dobitnica UNS nagrade za novinarsko stvaralaštvo „Laza Kostić“ u kategoriji „Vest i izveštaj“.

Čestitamo našoj koleginici i želimo joj još mnogo nagrada i priznanja u daljoj karijeri.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter