Izvor: Tanjug
23.05.2023 u 19:19
0

NASTAVLJAJU DALJE KA SVOM CILJU: „Srbi sa KiM na putu za Beograd stigli do Lajkovca“ (FOTO/VIDEO)

Srbi sa Kosova i Metohije koji su pešice krenuli na skup "Srbija nade" u Beogradu danas su stigli u Lajkovac gde ih je sačekao predsednik Opštine Lajkovac i Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Andrija Živković.

U grupi od 23 muškarca je njih 11 iz Kosovske Mitrovice i 12 iz Leposavića. „Miting u Beogradu nije samo miting Srpske napredne stranke, već miting srpskog jedinstva.

printscreen/Kosovo Online

Ovim putem smo krenuli sa ciljem da pružimo podršku Aleksandru Vučiću i da proširimo poruku srpskog jedinstva ka svim gradovima u Srbiji“, rekao je Marko Simić iz Kosovske Mitrovice. Darko Ristić, takođe iz Kosovske Mitrovice, rekao je da je njihov cilj da budu u Beogradu 26. maja gde će pružiti podršku Aleksandru Vučiću.

On se zahvalio predsedniku Opštine Lajkovac na prijemu, kao i Kancelariji za KiM, njenom direktoru Petru Petkoviću i Milanu Radoičiću iz Srpske liste na podršci koju su im pružili.

printscreen/Kosovo Online

Grupa Srba sa KiM krenula je pešice za Beograd na skup podrške predsedniku Srbije koji je zakazan za 26. maj u Beogradu. Oni su odeveni u majice na kojima piše „Za Srbiju, za Vučića, Srbi sa Kosova i Metohije“ i nose transparent sa istim tekstom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter