Izvor: kosovo online
17.06.2023 u 10:13
0

TERORISTI UHAPSILI NEVINOG: SRBI SA KiM dele fotografiju sugrađanina koji je uhapšen DOK MINISTAR POLICIJE LAŽNE DRŽAVE TVRDI DA JE TO DRUGA OSOBA (FOTO)

Meštani Leposavića masovno su počeli na društvenim mrežama da dele fotografije na kojima se jasno vidi da njihov sugrađanin Nemanja Vlašković, koga je kosovska policija juče uhapsila, pod optužbom za napad na novinare, nije ona osoba koju je ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja zaokružio na fotografiji koju je objavio uz informaciju o hapšenju.

Naime na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, jasno se vidi da Vlašković mirno stoji u masi sa ostalim ljudima, udaljen iza maskirane osobe koju je Svečlja pokušao da predstavi kao Vlaškovića.


Uz fotografiju na kojoj se vidi pravo stanje, meštani Leposavića šalju i poruku „Nije kriv“.

NOĆ NA KOSOVU: KURTIJEV „GESTAPO“ PATROLIRA ULICAMA SEVERNE MITROVICE, SRBI ispred svojih opština, SRPSKI KAMIONI i dalje stoje, čak i na prelazu iz ALBANIJE

Inače, Svečlja je na Tviteru juče poručio da će se „Nemanja Vlašković suočiti sa pravdom za napade na novinare“ i objavio njegovu fotografiju i uz nju drugu na kojoj se vidi maskirana osoba u masi, koju je zaokružio, sugerišući da je to Vlašković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter