Izvor:
30.01.2019 u 14:16
0

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Slučaj objekta na Kopaoniku biće brzo rešen!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da misli da će slučaj sa bespravnim objektom na Kopaoniku brzo biti rešen.

– Da ne bude da neko misli da hoću da se taj objekat sačuva, pa zbog toga je cela halabuka. Baš me briga za taj objekat, neka se sruše svi ilegalni objekti u Srbiji – rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Međutim, ministar je naveo i da će tražiti od nadležnog tužioca i sudije za prekršajne postupke mišljenje da li policija treba da ucestvuje u rušenju bespravnih objekata.

Stefanović je rekao da je nemoguće da postoje dve pravne norme koje uređuju istu oblasti i da nema ništa protiv kako god sudovi da odluče.
– Ne bih voleo da ispadne kao da postoji neka politička volja. Neka rade onako kako kažu nadležni državni organi. Mogu da se obrate i nadležnom odboru skupštine, možda i Ustavnom sudu, pa kad sudovi presude, zbog svih budućih postupanja treba da znamo da li se zakon sprovodi na jedan ili drugi način – rekao je Stefanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter