Izvor:
03.02.2018 u 22:00
0

NEMAČKA: Državljanin Bosne i Hercegovine dobio doživotnu robiju jer je nasmrt izbo bivšu ženu!

Edina A. (32) iz Zvornika, državljanin Bosne i Hercegovine, osuđen je u Berlinu na doživotnu robiju zbog brutalnog ubistva bivše supruge Mišel. E. 18 maja prošle godine u ovom gradu.

Edin je sa Mišel živeo od 2015. godine da bi dobio stalni boravak u Nemačkoj. Bračni par se razveo u januaru prošle godine, pre nego što je Edin rešio "papire", pa je u Nemačkoj boravio ilegalno. Edin je posesivno pratio bivšu suprugu i pretio muškarcima koji su bili u njenoj blizini, prenose nemački mediji.

U zoru 18. maja 2017., kad je Mišelin 12-godišnji sin Kristijan (Christian) krenuo da prošeta psa, prišao mu je Edin, uperio mu pištolj u leđa i prisilio ga da ode u malu kolibu u kojoj je boravio nakon što ga je Mišel izbacila iz stana u blizini.

Tamo je zavezao dečaka za stolicu i rekao mu: "A sad ću ti dovesti majku”, navodi Avaz.ba, pisanje berlinskih medija.

Dečak se četiri sata koprcao u stolici pre nego što je oslobodio noge i dozvao pomoć. Policija je tada u stanu pronašla mrtvu Mišel, koju je Edin izbo kuhinjskim nožem. Na suđenju je Edin priznao zločin i rekao da je Mišel bila ljubav njegovog života.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter