Izvor:
01.05.2017 u 15:09
0

NEŠTO SE SPREMA: Direktor CIA na tajnom sastanku u Koreji!

Direktor CIA Majk Pompeo danas je bio na "internom sastanku" u Južnoj Koreji, potvrdila je američka ambasada u Seulu nakon medijskih izveštaja o njegovoj nenajavljenoj poseti u trenutku narastajućih napetosti zbog sve većih nuklearnih pretnji Severne Koreje, prenosi AFP.

Navodi se da je najveći južnokorejski list "Čosun ilbo" izvestio da je Pompeo stigao u Seul tokom vikenda i da je održao nekoliko uzastopnih sastanaka iz zatvorenih vrata sa šefom obaveštajne službe Južne Koreje i visokim zvaničnicima iz kabineta vršioca dužnosti predsednika.

Dnevnik je preneo, citirajući više obaveštajnih izvora, da je šef CIA sagovornike detaljno brifovao o politici administracije predsednika SAD Donalda Trampa prema Pjongjangu i izvršio procenu unutrašnje situacije kod severnokorejskog rukovodstva.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/kim-dzong.JPG?m=1464398838
"Čosun Ilbo" navodi da je Pompeo razmenio poglede na veze Seula i Vašingtona nakon predsedničkih izbora u Južnoj Koreji 9. maja.

Neimenovani zvaničnik ambasade SAD potvrdio je da šef CIA boravi u Južnoj Koreji, ali je naveo da Pompeo ima ograničenu agendu.

"Direktor CIA i njegova žena su u Seulu zbog internog sastanka sa zvaničnicima ambasade i trupa SAD u Koreji", rekao je zvaničnik koji je dodao da se Pompeo nije sastao sa zvaničnicima Plave kuće (predsedničke rezidencije) niti sa bilo kim od političkih kandidata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter