Izvor:
29.12.2017 u 14:07
0

NJUJORK: Najgori požar u poslednjih četvrt veka, poginulo 12 ljudi!

Gradonalčelnik Njujorka Bil de Blazio saopštio je da je noćas u požaru koji je zahvatio zgradu u Bronksu poginulo 12 ljudi, uključujući i jednogodišnje dete, dok se lekari bore za život četiri osobe.

"Mogli bismo da izgubimo i druge", kazao je De Blazio.

Po broju žrtava, bio najgori požar u Njujorku u poslednjih najmanje četvrt veka i da se desio tokom jedne od najhladnijih noći ove zime.

Agencija navodi da je šef lokalne Vatrogasne službe Danijel Nigro rekao da je ovaj požar "istorijskih razmera" zbog broja života koje je odneo.

Požar je izbio oko sedam sati uveče u petospratnoj zgradi nedaleko od Zoološkog vrta u Bronksu i da je oko 170 vatrogasaca pokušavalo da obuzda vatru i spasi stanare.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/NYMag

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter