Izvor:
15.02.2017 u 01:10
0

NOLETOVI NOVI PRIORITETI: Đoković propušta US Open zbog rođenja deteta?

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, po svemu sudeći, propustiće US Open kako bi bio uz suprugu Jelenu koja bi krajem avgusta trebala da se porodi.

Poslednji grend slem u sezoni na programu je od 28. avgusta do 10. septembra, a kako spekulišu mediji Novak se neće pojaviti na takmičenju u Njujorku ako se to bude poklopilo sa rođenjem nejgovog drugog deteta.

Srpski as i dalje nije obelodanio svoj kompletan kalendar takmičenja, jer će to očigledno zavisiti od rezultata na nekim turnirima i porodičnih stvari. Tako je, primera radi, rekao da neće učestvovati u prvom kolu Dejvis kupa, pa je zbog rane eliminacije na Australijan openu ipak stigao u Niš i pomogao našem timu da se plasira u četvrtfinale.

Ukoliko se nastup na najvećim turnirima (masters i grend slem kategorija) bude poklopio sa terminom rođenja drugog deteta, Novak će preskočiti američku turneju, tako da verovatno neće učestvovati u Montrealu (od 7. do 13. avgusta), Sinsinatiju (od 13. do 20. avgusta) i US Openu (od 28. avgusta do 10. septembra).

Kurir.rs
Foto: Instagram/jelenadjokovicndf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter