Izvor:
24.07.2018 u 12:03
0

PAKAO U GRČKOJ: Za samo 24 časa izbilo 47 požara! (VIDEO)

O ponedeljka ujutru, u Grčkoj je za 24 sata izbilo 47 šumskih požara, ali je većina njih ugašena još u početnom stadijumu, međutim požar na istocku Atike se, uprkos ogromnim naporima, raširio zbog jakih vetrova koji duvaju.

Trenutno, vatra gori u Kalitehnopuliju, istočno od Atine, na planini Geranija, zapadno od prestonice, zatim u Zenomenosu kod Korinta, u okolini Hanje na Kritu, kao i u Larimni i Hlomosu u oblasti Fiotida, prenosi ANA.

Te požare gasi ukupno 538 vatrogasaca sa 261 vartrogasnim vozilom, avioni, helikopteri, a u gašenju pomažu i brojni volonteri.

Najteže stanje je na istoku Atike, gde je u požarima stradalo više od 60 osoba.

Pomoć u gašenju požara, Grčkoj je ponudilo više država, među kojima i Srbija.

tanjug.rs
Foto: timisoara tv/YT printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter