Izvor:
28.02.2018 u 13:20
0

PANIKA U AMERIČKOJ VOJNOJ BAZI: Otvorili zaraženo pismo, ljudima ugroženo zdravlje!(VIDEO)

Tri osobe su prebačene u bolnicu, dok je 11 ljudi osetilo zdravstvene tegobe nakon što je u američkoj vojnoj bazi u Arlingtonu, u Virdžiniji, otvoreno pismo, saopštili su vatrogasno-spasilačka služba i portparolka vojne baze.

– Neko je otvorio pismo i svima u kancelariji je pozlilo – rekla je Lea Rubalkaba, porparolka Združene baze Majer-Henderson hol.

Tri osobe koje su prebačene u bolnicu su u stabilnom stanju, saopštila je vatrogasno-spasilačka služba Arlingtona

Pismo je otvoreno u delu baze Marinskog korupusa, nadomak Vašingtona.

– U bazi je primljen je koverat koji je sadržao nepoznatu supstancu. Osoblje u ugroženoj zgradi preduzelo je odmah preventivne mere evakuišuići taj objekat – saopštio je putem društvenih mreža Marinski korpus.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter