Izvor: Happytv.rs/Tanjug
03.11.2023 u 07:12
0

PLJUSKOVI I GRMLJAVINA U BEOGRADU: Evo kakvo nas vreme očekuje danas u Srbiji

U Srbiji danas toplo i vetrovito, ujutro i prepodne malo i umereno oblačno i u većini krajeva suvo, tek ponegde moguća je slaba, kratkotrajna kiša.

Sredinom dana, posle podne i uveče jače naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uz pad temperature, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, u košavskom području i na planinama sa olujnim, a na jugu Banata povremeno i orkanskim udarima, posle podne i uveče u postepenom skretanju na zapadni i jugozapadni pravac, a krajem dana u slabljenju.

Najniža temperatura od 8 do 15, a najviša od 14 stepeni u Negotinskoj Krajini do 24 stepena u Podrinju i jugoistočnoj Srbiji. U Beogradu toplo i vetrovito, ujutro i prepodne umereno oblačno i suvo.

Posle podne jače naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uz pad temperature.

Vetar jak i olujni, južni i jugoistočni, posle podne u postepenom skretanju na zapadni i jugozapadni, a krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura oko 15, a najviša oko 21 stepen.

Prema prognozi do 10. novembra, u subotu na severozapadu Srbije suvo uz delimično razvedravanje, a u ostalim krajevima oblačno s kišom i pljuskovima, koji će na jugu i istoku zemlje biti obilniji.

U nedelju ponovo vetrovito, jak, u južnom Banatu i planinskim predelima povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar, a prolazno naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom uslediće posle podne i uveče.

EMOTIVNA SCENA U MLADENOVCU, APLAUZ, ZAGRLJAJI I SUZE: Ovako se u penziju ispraća direktor škole koga svi vole, dečija ljubav je najiskrenija (FOTO/VIDEO)

Maksimalna temperatura u većini mesta od 16 do 21 stepen.

Nastavak promenljivog vremena i naredne sedmice od ponedeljka, 6. novembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter