Izvor:
12.06.2017 u 16:12
0

POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠEN MONSTRUM KOJI JE STVORIO IGRICU „PLAVI KIT“! (VIDEO)(FOTO)

Rus Ilja Sidorov (26) uhapšen u Moskvi pod optužbom da je preko društvenih mreža nagovarao tinejdžere da se ubijaju. Jedan je od administratora igre "Plavi kit", povezane sa 130 samoubistava.

Uhapšen je nakon što je devojčicu (13) iz Čeljabinska terao da skoči pod voz na metro stanici

Ruski poštar Ilja Sidorov (26) uhapšen je u subotu u Moskvi pod optužbom da je preko društvenih mreža nagovarao decu da se ubijaju. On je jedan od administratora onlajn igre "Plavi kit", koja se povezuje sa samoubistvima oko 130 tinejdžera u poslednjih šest meseci.

Prema navodima ruske policije, potraga za Sidorovim počela je prošlog meseca nakon što je jedna devojčica (14) iz regiona Čeljabinsk na Uralu primljena u bolnicu jer je pokušala da se ubije. Monstrum je na kraju uhvaćen nakon što su roditelji druge devojčice (13), takođe iz Čeljabinska, prijavili da je neko pod imenom Ilja Spartak preko društvenih mreža nagovarao njihovu ćerku da skoči pod voz u metrou. Istragom je utvrđeno da je Ilja Spartak bilo lažno ime Sidorova.

VIDEO POGLEDAJTE: OVDE

Izvor: Informer/HappyTv
Foto: YouTube Printscreen/BrandNews, YouTube Printscreen/Yuframe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter