Izvor:
04.04.2017 u 20:24
0

Portparol Kremlja: NIJE SLUČAJNO DA SU TERORISTI NAPALI GRAD DOK JE PUTIN BIO TAMO!

http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/Dmitrij%20Peskov.jpg?m=1486378192

Ruske specijalne službe će analizirati činjenicu da je teroristički napad na metro stanicu u Sankt Peterburgu izvršen u vreme posete ruskog predesednika Vladimira Putina tom gradu, izjavio je danas porparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Naravno, činjenica da je ovaj teroristički napad počinjen u momentu kada je šef države bio u gradu, navodi nas na razmišljanje i privlači našu pažnju", rekao je Peskov i dodao da je to stvar za analizu specijalnih službi, preneo je Tas s.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/putin%20-%20zrtve.jpg?m=1491291257
Prisustvo predsednika Rusije Vladimira Putina u Sankt Peterburgu u vreme kada je izvršen napad na metro stanicu, u kome je poginulo 14 ljudi je "vredno pomena", reako je Peskov.

Prema njegovim rečima, takvi napadi u Rusiji predstavljaju izazov za svakog ruskog građaniana, uključujući i predsednika, preneo je Rojters.

On je rekao da svi, nažalost, znaju da nijedna zemlja na svetu nije imuna na terorizam, ali da to ne znači da napori protiv te ružne pošasti treba da budu smanjeni, rekao je Peskov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter