Izvor: tanjug
07.12.2021 u 10:25
0

SINIŠA MALI:Demografija postala tema broj 1!

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je pitanje demografije u Srbiji postalo tema broj 1 i ponovio da će od 1. januara 2022. godine za svako prvorođeno dete država isplatiti po 300.000 dinara.

Mali je rekao da će narednih dana biti predstavljen kompletan paket mera za drugo, treće dete, kao i model pomoći za kredite za stan.

„Sve što radimo ništa ne vredi ako ne bude više dece u našoj zemlji, zato su ove mere prioritet prioriteta. Narednih dana izlazimo sa kompletnim setom mera od naredne godine“, rekao je Mali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter