Izvor: Happy BSC
01.04.2022 u 13:25
0

SKANDAL U SLAGALICI NA RTS! Takmičari su odgovorili na pitanje koliko traje SE*S, a onda je nastao HAOS

Pitanje „Koliko prosečno traje seksualni odnos“ koje se našlo u kvizu Slagalica, nasmejalo je korisnike društvenih mreža.

Dobro poznati i mnogima omiljeni kviz Slagalica već 30 godina okuplja porodice ispred malih ekrana. U kvizu opšte kulture, imali smo priliku da vidimo bezbroj zanimljivih takmičara i odgovora, a mnogi od njih su znali da nas nasmeju do suza.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sinoćno finale je definitivno nasmejalo Srbiju, a ovaj snimak je na društvenim mrežama brzo postao viralan. U igri „Ko zna zna“ koja ima 10 pitanja, našlo se i jedno zbog kog su takmičari prevrnuli očima.

Pitanje je glasilo: „Naslov kog romana Paula Koelja iz 2003. godine predstavlja navodno prosečno trajanje seksualnih odnosa?“.

Iako se takmičar na plavoj poziciji javio prvi, pogrešan odgovor dao je priliku takmičaru Aleksi Stefanoviću da odgovori na pitanje. Njegov odgovor nasmejao je mnoge, a korisnici društvenih mreža ne prestaju da „dele“ ovaj video.

Pet minuta„, rekao je Aleksa, a kada je čuo da je tačan odgovor „11 minuta“, nije krio svoju reakciju, te je tako prevrnuo očima.

Ipak, Aleksa Stefanović je pobedio u 148. ciklusu i ovo pitanje ga nije omelo u cilju da osvoji 300.000 dinara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter