Izvor:
18.09.2018 u 14:59
0

STEFANOVIĆ: Tokom ove i naredne godine 2.000 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici biće primljeno u MUP!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je danas da će tokom ove i naredne godine 2.000 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici biti primljeno u MUP.

Prisustvujući promociji 15. klase polaznika tog centra u policajce pripravnike, Stefanović je najavio da će 136 polaznika te klase u narednih nekoliko dana stupiti u redove policije.

"U ovoj i narednoj godini zaposlićemo 2.000 policajaca iz Centra za osnovnu policijsku obuku, kao i diplomce Kriminalističko-policijske akademije. To pokazuje našu opredeljenost da popunimo redove policije tamo gde u prethodnih desetak godina to nije bio slučaj", rekao je Stefanović a preneo MUP.

Ministar je kazao da je zapošljavanje polaznika Centra "nastavak rada na podmladjivanju policijskog kadra i njihovom stručnom osposobljavanju".

"Ove nove generacije policije, uveren sam, učiniće sve da naša zemlja bude bezbednija i sigurnija i verujem da možemo da se oslonimo na policiju kao kičmu sistema u borbi protiv korupcije i kriminala", rekao je Stefanović.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/ANADOLU AGENCY

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter