Izvor: telegraf.rs
31.10.2023 u 15:44
0

Stižu pljuskovi sa grmljavinom! Oblaci iz Hrvatske jure ka Srbiji

Iako se očekuju grmljavinski procesi, ne očekuju se grmljavinske nepogode poput onih koje su nešto ranje pogodile Sloveniju, Hrvatsku i Mađarsku

U ovom času snažan oblačni sistem iz Hrvatske premešta se prema Srbiji i već je zahvatio severozapad Bačke i donosi kišu i pljuskove sa grmljavinom.

U naredna dva sata ovaj snažan grmljavinski sistem premeštaće se preko Bačke ka Banatu i na svom putu donositi kišu i pljuskove sa grmljavinom.

SVETI LUKA ILI NOĆ VEŠTICA?

Na pojedinim lokacijama očekuju se i izraženiji pljuskovi sa grmljavinom, pri čemu bi u kraćem vremenskom intervalu palo desetak litara kiše po kvadratnom metru.

Iako se očekuju grmljavinski procesi, ne očekuju se grmljavinske nepogode poput onih koje su nešto ranje pogodile Sloveniju, Hrvatsku i Mađarsku.

U ostalim predelima Srbije biće i dalje suvo, a kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se pred sam kraj dana i tokom večeri.

 

Trenutne temperatute kreću se od 20 do 25°C, u Beogradu je 23°C, a najtoplija je Loznica sa 26°C. Zlatibor i Sjenica mere 18°C, Kopaonik 10°C. Današnje veoma toplo vreme donelo nam je i za 10 stepeni više temperature od proseka za ovo doba godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter