Izvor:
18.04.2018 u 13:10
0

STRAVIČAN NAPAD U RUSIJI: Učenik uleteo u školu i nožem kasapio decu! 4 povređeno!

Najmanje četiri osobe su povređene kada je učenik naoružan nožem ušao u školu u ruskoj Republici Baškortostan i pokušao da podmetne požar.

"Prema prvim podacima, četiri povređene osobe, uključujući i troje dece, prebačeni su u bolnicu", potvrdilo je rusko ministarstvo zdravlja.

Lokalni mediji izveštavaju da je dečak bio naoružan nožem i pokušao je da zapali školu pošto je napada nekoliko ljudi u učionici.

"Neki momak je utrčao u školu sa nožem. Nastavnik je držao vrata, a onda utrčao na čas", izjavio je svedok incidenta. Prema izveštajima u lokalnim medijima, napadač je pokušao da izvrši samoubistvo pre nego što je uhapšen.

Snimci na društvenim mrežama pokazuju da su učenici bili evakuisani iz zgrade škole, gde se incident dogodio.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter