Izvor: happybsc
20.01.2021 u 17:06
0

SUROVA STVARNOST U „POSLE RUČKA“! Tinejdžerka brine o desetočlanoj familiji

U današnjoj emisiji „Posle ručka“ Happy TV gostuje porodica Stojanović sa Kosova, koja broji deset članova sa sedam devojčica i jednim dečakom. 

O svima se, pored roditelja, najviše brine sestra Jelena koja je zapostavila svoje detinjstvo kako bi odgajila šestoro dece. 

Mala Nataša, Jelenina sestra ima cerebralnu paralizu, a Jelena je neutešna jer ne može da dobije overen uput za njeno lečenje. 

– Kada je imala 3 meseca u Nišu su ustanovljena joj je srčana mana i celebralna paraliza. Od tada je prošlo 3 godine  i njoj je sve gore, često ima gušenja. Mislim da za nju ima leka. Biću srećna kada moja sestra bude srećna, i kad bude imala detinjstvo koje ja nisam imala – kaže Jelena i dodaje da ne krivi roditelje zbog toga što je ceo život čuvala sestre i brata.

Prof. Dr Aleksandar Ćorac, koji radi na Medicinskom fakultetu u KiM, komentarisao je Jelenu i njenu požrtvovanost:

– Na nama je kao društvu da pomognemo Jelenu i da joj odamo priznanje – dodao je Ćorac i pozvao sve humane ljude da pomognu ovoj porodici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter