Izvor: Tanjug
27.09.2021 u 07:27
0

SVETSKI DAN TURIZMA U SRBIJI: Danas i sutra besplatna poseta 80 turističkih atrakcija

Povodom Svetskog dana turizma, koji se obeležava danas, građani će danas i sutra moći besplatno da posete više od 80 turističkih atrakcija.

Njihov spisak objavljen je na sajtu Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije, a na njemu se između ostalih nalazi šest arheoloških nalazišta i više tvrđava, kao što su Rimska, Smederevska, Beogradska, Golubačka.

PROČITAJTE JOŠ: PROGNOZA ZA 27. SEPTEMBAR: Nakon letnjih temperatura, ide i kiša!

Besplatan je ulaz i u više muzeja, među kojima su u Beogradu, između ostalih, Narodni muzej, Etnografski muzej, Muzej nauke i tehnike, Muzej grada Beograda, Muzej savremene umetnosti, Muzej pozorišne umetnosti.

Besplatan ulaz će biti i u mnogim narodnim, zavičajnim i gradskim muzejima širom Srbije, pećinama, na gondolama.

PROČITAJTE JOŠ: VESIĆ NASTAVLJA OBILAZAK: Sa svojom pokretnom kancelarijom danas posetio Lazarevac (FOTO)

Svoja vrata građanima će otvoriti i tri zoološka vrta, u Beogradu, Boru i Jagodini, a na spisku atrakcija u koje će ulazak biti slobodan nalaze se i Avalski toranj, Mećavnik-Drvengrad, kao i voz Nostalgija – Šarganska osmica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter