Izvor:
28.02.2018 u 00:47
0

TRAMP ĆE DOBITI NOVE LETEĆE „IGRAČKE“: Dva aviona „747-800“ će imati dopunsku opremu potrebnu predsedniku plus stepenice i kuhinju!

Američki predsednik Donald Tramp postigao je neformalni dogovor s Boingom o nabavci nove generacije predsedničkih aviona.

Portparol Bele kuče Hogan Gidli rekao je da će "ugovor s fiksnom cenom" od 3,9 milijarde dolare za nove avione, poznatih kao "Er fors uan" (Air Force One) kada je u njima predsednik SAD, "uštedeti poreskim obveznicima više od 1,4 milijarde dolara".

Boing je saopštio da je "ponosan što će praviti novu generaciju" predsedničkih aviona i dodao da je "Tramp dogovorio dobar ugovor u ime američkog naroda".

Sporazum je postignut za dva aviona "747-800" i u cenu je uključena dogradnja komercijalnih aviona i dopunska oprema potrebna predsedniku, među kojom su dodatne stepenice, kuhinja i prostorija za bezbedno komuniciranje.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/WhiteHouse

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter