Izvor: Kosovo online
30.09.2023 u 21:34
0

TUGA SEVEROM KOSOVA SE PROLAMAJU JECAJI: Tela ubijenih dopremljena u Leposavić i Zubin potok(VIDEO)

Tela dvojice Srba iz Leposavića, Igora Milenkovića i Bojana Mijailovića, ubijenih prošle nedelje u Banjskoj, koje je porodica ranije danas preuzele sa Instituta za sudsku medicinu u Prištini, prevezena su u njihove domove, u kojima se okupljaju rodbina i prijatelji

Ispred porodične kuće Milenkovića u Leposaviću, u ulici 24. novembra, dopremljeno je telo ubijenog uz pratnju vozila Hitne pomoći i kolega iz Doma zdravlja U Leposavić, u njegov dom u Ulici Dositeja Obradovića, dopremljeno je i telo Bojana Mijailovića.

TEROR KURTIJEVE POLICIJE SE NASTAVLJA: Specijalna policijska jedinica pretukla trojicu Srba u opštini Zubin Potok

Tela ubijenih su iz kapele u Rudaru kod Zvečana preuzele porodice. Igor Milenković biće sahranjen sutra, na groblju u mestu Graničane, dok će drugi ubijeni Srbin iz Leposavića, Bojan Mijailović biti sahranjen na Novom groblju u tom mestu.

Trojica Srba ubijena su 24. septembra u Banjskoj, nakon sukoba sa Kosovskom policijom, u kojem je stradao i jedan policajac.

Tela Srba ubijenih prošle nedelje u Banjskoj, koje su porodice ranije danas preuzele iz Prištine, prevezena su u i u kapelu u mestu Rudare kod Zvečana.

Kod kapele su, pored članova porodica i advokati Predrag Miljković i Miloš Delević, javlja reporter Kosovo onlajn.

Porodice su danas oko 15 sati preuzele tela svojih najmilijih sa Instituta za sudsku medicinu u Prištini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter