Izvor:
30.01.2017 u 14:30
0

Udar na DŽAMIJU: Šest osoba poginulo, osam povređeno u TERORISTIČKOM napadu! (video)

Šest osoba je poginulo, a osam je povređeno kada su naoružani napadači otvorili vatru na džamiju u Kvebeku, saopštila je noćas policija.

Dve osobe osumnjičene za napad su uhapšene, rekla je portparolka policije dodavši da ništa ne ukazuje da ima još osumnjičenih, prenosi Rojters. Prema njenim rečima, istraga o napadu je u toku.

Policija tretira napad na muslimane u Kvebeku kao teroristički, dodala je ona.

Osuđujemo ovaj teroristički napad na muslimane. Kanadski muslimani su važan deo našeg nacionalnog bića – rekao je kanadski premijer Džastin Trido, preneo je AFP.

Prema izjavi jednog očevica za Rojters, tri naoružana napadača otvorila su vatru na oko 40 ljudi koji su se nalazili u Islamskom kulturnom centru u Kvebeku.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Ruptly TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter