Izvor:
20.08.2018 u 06:37
0

UDARAC ZA ISTORIJU TENISA: Poen kojim se Đoković upisao u besmrtne prepričavaće se još dugo! (VIDEO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković postao je prvi igrač u istoriji koji je kompletirao "Zlatni masters", pošto je u finalu Mastersa u Sinsinatiju savladao Švajcarca Rodžera Federera sa 6:4, 6:4, a poslednji poen i radost Novaka biće tema još dugo vremena.

Đoković je briljantnom igrom, za sat i 23 minuta, osvojio jedini masters turnir koji mu je nedostajao i to iz šestog pokušaja, pošto je prethodnih pet finala izgubio, od čega tri od Federera.

U masterse spadaju turniri u Indijan Velsu, Majamiju, Madridu, Monte Karlu, Rimu, Torontu (Montrealu), Sinsinatiju, Šangaju i Parizu.

Srpski as osvojio je ukupno 31. masters, a u međusobnom duelu protiv Federera povisio na 24:22.

Masters u Sinsinatiju igrao se za nagradni fond od 6,3 miliona dolara.

Pogledajte poslednji poen i radost Novaka po osvajanju Sinsinatija:

Kurir
Foto: Twitter/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter