Izvor:
14.07.2017 u 00:37
0

UŽAS NA TAJLANDU: Žena snimila smrt supruga! (VIDEO)

Istaknuti australijski biznismen Rodžer Džon Hasi nastradao je prilikom pada tokom parasejlingana Tajlandu, a trenutak nesreće snimila je njegova žena kamerom sa plaže, piše Daily Mail.

Samo nekoliko trenutaka nakon što ga je padobran podigao u vazduh sedamdesetogodišnji biznismen pao je sa visine od 30 metara pravo u plićak.

Ovaj uznemirujući trenutak videla je njegova supruga kao i desetine ljudi koji su se tada našli na plaži.

Hasi je odmah prevezen u bolnicu, ali je ubrzo konstatovana smrt, piše Daily Mail.

Rodžer i njegova žena boravili su na Tajlandu na odmoru.

Za njegovu smrt optuženi su upravljač gliserom i jedan od zaposlenih koji je pomagao na parasejlingu. Oni su izjavili da je Hasi slučajno povukao kuku, zbog čega je i došlo do pada u more, piše Daily Mail.

Iz policije je saopšteno da istraga još traje. Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je nastradao usled davljenja ili pada.

Video pogledajte ovde:

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter