Izvor:
28.04.2017 u 20:29
0

Velika pobeda mladog srpskog tenisera: Đere srušio Verdaska za polufinale Budimpešte!

Mladi srpski teniser Laslo Ðere plasirao se u polufinale turnira u Budimpešti, prvo u karijeri, pošto je danas napravio veliko iznenađenje pobedivši iskusnog Španca Fernanda Verdaska 2:6, 7:6 (7:4), 6:2.

Ðere je u finisu drugog seta spasio mec loptu, izborio taj-brejk, potom i treći set, u kojem je na prvo izgubio svoj servis, ali brzo uzvratio, na 2:2 ponovo je spasio brejk-loptu, a potom osvojio jos četiri gema u nizu.

On je u glavni žreb stigao kroz kvalifikacije, a u prethodnoj rundi pobedio je Viktora Troickog, pa mu sigurno sledi veliki napredak na ATP listi, gde je trenutno na 184. mestu.

Za plasman u finale boriće se protiv Slovenca Aljaža Bedenea, koji je u četvrtfinalu bio bolji od Hrvata Iva Karlovića 6:4, 6:3.

Nagradni fond turnira u Budimpešti iz serije 250 iznosi 482.060 evra.

tanjug.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter