Izvor:
05.04.2017 u 19:25
0

Verovali ili ne: SUDBINA AGROKORA U RUKAMA DENS MUZIČARA!

Antonio Alvarez, čovek odabran za poziciju člana uprave za restrukturiranje Agrokora, doveden je da na ovo mesto da reši sudbinu najvećeg prehrambenog trgovinskog giganta, čijie će se posledice osetiti i na privredu i standard Srbije. Alvarez je, naime, široj javnosti pozant kao – dens muzičar! Nastupao je u brojnim klubovima, ali ima i pesme koje su zasele na britanske top liste najpopularnije muzike.
Alvarez je predstavljajući svoj album “100% heart” izjavio da se muzikom bavi od detinjstva i da u njoj uživa, ali da mu je ipak hobi. Rođen je 1966. na Filipinima, majka mu je Filipinka, otac Španac, a kad je imao četiri godine, porodica se preselila u SAD. Ipak, ruski Sberbank nije Alvareza zaposlio zbog muzičke karijere, nego zbog iskustva u restrukturiranju.

U njegovoj biografiji naveden je čak i angažman na projektu spasavanja Liman braderza, pre bankrota jedne od najvećih investicionih banaka u svetu. Alvarez već 25 godina radi u privatnim i državnim kompanijama širom Evrope – od Velike Britanije, preko Nemačke, Francuske, Italije, Španije, Holandije, Luksemburga, Švajcarske, Finske, Estonije i Rumunije.

Njegov posao u Agrokoru biće upravo to – kako kompaniju postaviti na noge i usmeriti je da može da osigura svjetliju budućnost. Alvarez će biti ključna osoba u idućih godinu dana u Agrokoru jer će donositi odluke o tome što će se i koliko platiti dobavljačima i poveriocima, kao i koliki će biti otpisi. Njegov posao biće i izrada plana i ritma prodaje dela Agrokorovog biznisa.

Ovako Alvarez zvuči kad peva:

…A ovako kada upravlja velikim kompanijama:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter