Izvor:
19.06.2019 u 12:32
0

VESIĆ: Mnoge lokalne samouprave na meti bogatih pojedinaca!

Mnoge lokalne samouprave se suočavaju sa izazovima i često se nalaze na meti bogatih pojedinaca koji vrše pritisak na njih da dobiju nezakonite privilegije, izjavio je danas ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

– I kada u tome ne uspeju pokreću medijsku kampanju protiv lokalne samouprave ne bi li diskreditovali one koji ne žele da im omoguće protivzakonit posao ili neke olakšice u postojećem poslu – kazao je Vesić.

On je rekao da je o tome razgovarao sa predstavnicima drugih lokalnih samouprava Zapadnog Balkana, kao i predstavnicima Evropske komisije na marginama sastanka "Dani proširenja" u Briselu.

– Govoreći sa predstavnicima drugih lokalnih samouprava sa zapadnog Balkana kao i predstavnicima Evropske komisije na marginama ovog sastanka složili smo se da se mnoge od njih suoačavaju sa izazovima da se često nalaze na meti bogatih pojedinaca koji vrše pritisak da dobiju nezakonite privilegije – rekao je Vesić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter