Izvor: Novosti
21.11.2023 u 22:45
0

VOZAČI, OPREZ: Ako idete na put, obavezno uradite ovu stvar

ZBOG najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".

U istočnoj Srbiji učestali su sitni odroni duž nestabilnih kamenih kosina i u klisurama, najviše na Đerdapskoj magistrali, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije koja obaveštava o odronima.

Odrona ima i na sledećim putnim pravcima: I B-23 Uzići – Užice – Čajetina – Nova Varoš – Prijepolje – granični prelaz Gostun sa Crnom Gorom. I B-28 Kneževići – Kremna – granični prelaz Kotroman sa Bosnom i Hercegovinom. I B-30 Mlanča – Studenica – Ušće. II A-210 Kopaonik – Rudnica. II B-472 Perovac – Gokčanica – Goč.

Na putnim pravcima trećeg prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Vranja.

JP „Putevi Srbije“ savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter