Izvor: Tanjug
04.08.2021 u 14:02
0

VUČIĆ: NOVO VOZILO U VOJSCI SRBIJE ZVAĆE SE PO LAZANSKOM

 Predsednik Aleksandar Vučić saopštio je danas da će se novo vozilo srpske armije, koje će prozivesti Jugoimport SDPR, zvati po preminulom ambasadoru Srbije u Rusiji, vojnom komentatoru Miroslavu Lazanskom.

VAŽNO:

ISPOVESTI IZ KOLONE PROTERIVANJA U „OLUJI“ SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI: Vršili su ritualna ubistva – stavljali su automobilske gume na leševe, pa ih PALILI!

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI LAZANSKOG: Srbija je izgubila velikog čoveka – hvala mu za sve!

MILOMIR MARIĆ SA GOSTIMA O SEĆANJIMA NA LAZANSKOG: Bio je šarmantni profesionalac – svi su ga voleli, čak i oni koji su mu zamerali!

PODSETIMO SE ŠTA JE LAZANSKI GOVORIO U NAŠOJ EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“!

„Danas je težak dan za nas, izgubili smo velikog čoveka“, rekao je Vučić novinarima posle sastanka sa rukovodstvom RS, izrazivši još jednom saučešće porodici Miroslava Lazanskog.

Vučić je preneo da će se novo vozilo Vosjke Srbije zvati po Lazanskom.

„Već je dogovoreno sa Jugoimport SDPR-om da se sledeće vozilo, multifunkcionalno vozilo za armiju, zove po Lazanskom. Pored “Lazara“ imaćemo i vozilo “Lazanski““, rekao je Vučić.

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski, pisac, novinar i vojnopoliticki komentator, preminuo je noćas u 71. godini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter