Izvor: Alo.rs
03.10.2023 u 12:30
0

ZA BAHATE KOMŠIJE SLEDI KAZNA: Od 2.500 do 10.000 dinara za ova „DELA“

Sve više stanara zgrada, pogotovo u glavnom gradu, žali se da im bahate komšije sa spratova iznad tresu na terase mrvice hleba i pepeo.

ŽENA USTALA IZ GROBA I OTIŠLA KUĆI: Komšije su Ninu zakopale živu, evo kako se spasila (VIDEO)

Propisana je kazna za bacanje mrvica i pepela sa zgrada koja se kreće od 2.500 do 10.000 dinara.

Grad Beograd je propisao kućni red i on mora da se poštuje. Ukoliko se tresu mrvice sa terase ili se suši veš u hodniku, dobija se mandatna kazna koja je oko 5.000 dinara. Ukoliko vas u momentu kada radite stvari koje su zabranjene u zajednici vidi komunalni milicajac, on propisuje tu kaznu.

Trenutno se radi i izmena zakona o stanovanju, a danas je javna rasprava u Beogradu. Od sutra se kreće u primenu izmene i dopune zakona o stanovanju.

Ono što je bitno za vlasnike stanova i stanara jeste da će od sada obavezno osiguranje stana biti izraženo na uplatnici stambene zajednice, a do sada je to bilo dobrovoljno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter