24°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Novosti

KORONA STANJE U RUDNIČKO-TAKOVSKOM KRAJU: Lepe vesti, dan bez novozaraženih i preminulih od virusa!

Današnji petak jedan je od dana bez ijedne loše pandemijske statističke brojke u Rudničko-takovskom kraju.

Minula 24 sata, do ovog izveštavanja, Dom zdravlja u Gornjem Milanovcu ne beleži ni jednu osobu novoobolelu od kovida-19, a Kovid deo Opšte bolnice ni jednu preminulu.

VAŽNO:

ĐUKANOVIĆ OŠTRO REAGOVAO NA ZAKON U SREBRENICI: Ovo što je Valentin Incko uradio u BiH je totalno kukavički! (VIDEO)

SASLUŠANA ČETVORICA ZA SILOVANJE DEVOJKE: Požalila se majici da je napastvovana na rođendanu - okrivljeni se branili ćutanjem!

REAKCIJA MUZEJA ŽRTAVA GENOCIDA NA ODLUKU INCKA: To je suprotno istorijskim činjenicama!

ANA BRNABIĆ O NESREĆI NA KARABURMI: Šta god kažete biće suvišno - to što je ovaj čovek uradio je UŽASNO!

- U Kovid ambulanti Doma zdravlja, juče su pregledane su ukupno 33 osobe, urađena 24 antigenska testa, uzet jedan nazofaringealni bris, nije bilo uputa na hospitalizaciju – izjavio je danas dr Aleksandar Čivović, v. d. direktora ove ustanove.

Zvaničan broj obolelih od kovida-19 u aktuelnom „piku“ epidemije ovde je i dalje ukupno 3.408, od kojih je najviše njih, uglavnom izlečeno.

Epidemiju kovid-19 u Rudničko-takovskom kraju, izveštajno se prati u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu prošle godine, do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 osoba, od kojih je petoro preminulo. U drugoj etapi, računajući od polovine juna 2020. i u aktuelnom „piku“ pandemije, po zvaničnim podacima, ukupno su zaražena 3.408 ljudi, uz nažalost 126 smrtnih ishoda.

Ni imunizacija protiv kovida-19 u ovom kraju, ne beleži veće brojke, u odnosu na naša ranija izveštavanja. Ukupno je, bilo kojom od četiri raspoloživa cepiva, vakcinisano 15.716 za to zainteresovanih osoba (njih 15 više nego prethodnog dana) revakcinisano 14.993.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar