Izvor: Tanjug
26.08.2021 u 08:28
0

EKSPERTI SE OGLASILI: Istraga o poreklu korona virusa je u zastoju!

Međunarodni naučnici koje je SZO poslala u Kinu da istraži poreklo korona virusa, izjavili su da je istraga u zastoju i da se šansa da se reši misterija „brzo smanjuje“.

U međuvremenu, izveštaj američke obaveštajne službe koji je zatražio predsednik SAD DŽozef Bajden, dao je nepotpun zaključak o poreklu virusa, uključujući i teoriju da je virus prešao sa životinje na čoveka ili da je „iscureo“ iz kineske laboratorije.

VAŽNO:

NAJNOVIJA VEST: Napustio nas je Milan Lane Gutović, preminuo nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje

VREME DANAS: Malo toplije!

TUGA ŠIROM REGIONA: Mediji u okruženju sa pijetetom izveštavaju o smrti Laneta Gutovića

VUČIĆ: Todosijević je osuđen zbog istine, presuda je brutalno kršenje prava

 SZO eksperti kažu da je istraživanje o poreklu virusa „ključna prekretnica“ koja zahteva hitnu saradnju, ali je umesto toga, sve stalo.

Oni su naglasili da su kineski zvaničnici i dalje nevoljni da dele podatke, navodeći kao razlog zaštitu prava pacijenata.

Ranije ove godine, SZO je poslao tim u Vuhan, gde je zvanično zabeležen prvi slučaj kornona virusa u decembru 2019. godine, kako bi istražili kako je sve počelo.

U analizi objavljenoj u martu, SZO je zaključio da je virus najverovatnije prešao sa životinja na ljude i verovatnoću da je došlo do „curenja“ iz laboratorije nazvala „izuzetno malom“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter