Izvor: sputnjik
22.01.2024 u 10:30
0

ZAPADU SE OVO NEĆE SVIDETI: Evo gde putuje Putin – lider Rusije u SRCU NATO članice

Putin je ranije saopštio da planira da se sastane sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom početkom godine

Ankara očekuje ruskog predsednika Vladimira Putina u bliskoj budućnosti, ali još nema tačnog datuma, rekao je diplomatski izvor.

– Očekujemo da će se to desiti u bliskoj budućnosti, ali još nema tačnog, dogovorenog datuma – rekao je sagovornik agencije.

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Vladimir Putin uronio u hladnu vodu na Bogojavljenje i POSLAO MOĆNU PORUKU

Turski list Turkije, pozivajući se na izvore, objavio je u subotu da Ankara očekuje posetu ruskog predsednika 12. februara. Iz Kremlja su Sputnjiku rekli da će blagovremeno obavestiti o putovanju ruskog lidera.

Putin je ranije saopštio da planira da se sastane sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom početkom godine, a pre toga lideri nisu mogli da se sastanu zbog rasporeda turskog predsednika.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter